O nama

Ukratko o nama

Naša priča

Od našeg osnutka kao obrtnička radnja, razvili smo se u društvo s ograničenom odgovornošću. Primarno se fokusiramo na područja izgradnje objekata te proizvodnje, distribucije i prijenosa električne energije.

Sukladno zahtjevima normi

Politika integriranog sustava upravljanja

Politika integriranog sustava upravljanja sastavni je dio naše poslovne politike i strategije razvoja organizacije, a određena je jasno postavljenim ciljevima te je prilagođena samoj organizaciji.

Godina iskustva
0
Djelatnika
0 +
Proizvodne radione
0

Put kroz razvijanje

Vremenska crta tvrtke

1969
Obrtnička radnja Monter
Početak tvrtke seže u 1969. godinu kada smo osnovali obrtničku radnju ''Monter'' sa sjedištem u Viškovcima.
1969
1990
Tehno-elektro commerce
U skladu s razvojem tehnologije, 1990. godine obrt prerasta u poduzeće ''Tehno-elektro commerce'' te se širi ponuda naših usluga.
1990
1996 - Danas
TEHNO-ELEKTRO d.o.o.
1996. godine poduzeće dobiva današnji naziv “TEHNO-ELEKTRO d.o.o.” te se razvijamo u modernu organizaciju prepoznatljivu po pružanju cjelovite i kvalitetne usluge na osnovama dugogodišnje tradicije, znanja i pouzdanosti.
1996 - Danas

Proširenje ponude

Dodatne djelatnosti

Brzi odgovor na zahtjeve naručitelja potaknuo nas je na proširenje djelatnosti u području naših usluga. Stoga, osim osnovnih djelatnosti aktivni smo i u sektorima transporta, komunikacija, proizvodnje čeličnih konstrukcija, proizvodnje niskonaponske opreme, pri tom uključujući stručno osoblje na području građevinarstva, elektrotehnike i strojarstva.

Želite raditi s nama ili saznati više?

Istražite široku ponudu usluga s kojima realiziramo Vaše projekte.